TS'nin sihirli ayakları!

Trabzonspor'un gol ayakları Burak Yılmaz, Jaja ve Umut Bulut Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden 9 takımdan fazla gol atarken iki takım ile de aynı gol sayısına ulaştı.Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Tra

TS'nin sihirli ayakları!

Trabzonspor'un gol ayakları Burak Yılmaz, Jaja ve Umut Bulut Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden 9 takımdan fazla gol atarken iki takım ile de aynı gol sayısına ulaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da moraller yerinde olurken, teknik direktör Şenol Güneş ise ligde 9 takımdan fazla gol atan hücum oyuncularıyla yakından ilgileniyor. Deneyimli teknik adam 5 maçtır gol sıkıntısı çeken Umut Bulut ise terapi ediyor.
Trabzonspor'un sihirli ayakları Burak (11), Jaja (8) ve Umut (8) ligde 27 gole imza atarken, Bordo-mavili takımın topladığı 47 puanın 28'inde imzaları bulunuyor. Karadeniz ekibinin attığı 44 golün 27'sini atan 3 oyuncu ligde 9 takımdan fazla iki takım ile de aynı gol sayısına ulaştı.
Trabzonspor'un hücum oyuncuları Burak, Jaja ve Umut Bulut ligde 27 golü bulanan Kayserispor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile aynı gol sayısına ulaştı. Bordo-mavili takımın 3 oyuncusu Gaziantepspor (20), Eskişehirspor (22), Galatasaray (24), Medical Park Antalyaspor (21), Gençlerbirliği (19), Bucaspor (17), Sivasspor (21), Konyaspor (19), Kasımpaşa'yı (18) geride bıraktı.

Öte yandan ligde 98 golü bulunan Trabzonspor'un forvet oyuncusu Umut Bulut'un dalya heyecanı, adeta kabusa dönüştü. 9. sezonunu geçirdiği ligde bugüne dek 98 gol kaydeden Bordo-mavili futbolcu, 5 maçtır gol atamadığı için, '100'ler Kulübü'ne giremedi. Golcü oyuncu en son ligin 16. haftasındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor