TS'nin sakatlarından iyi haber

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da, sakat oyunculardan iyi haber geldi.  Bordo-mavili ekipte hafif sakatlığı bulunan Ceyhun, Egemen ve Tolga'nın yarı s

TS'nin sakatlarından iyi haber

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da, sakat oyunculardan iyi haber geldi. 

Bordo-mavili ekipte hafif sakatlığı bulunan Ceyhun, Egemen ve Tolga'nın yarı sıra dünkü çalışmayı tamamlayamayan Giray ve Selçuk'un durumunun iyi olduğu bildirildi. Çift kale maç sırasında yaşadıkları sakatlık sonrası sahaya sırtta taşınarak terk eden Yattara'nın da ciddi bir sıkıntısının olmadığı belirtilerken, Serkan'ın durumunun ise netlik kazanmadığı bildirildi.

Belediye maçına yetiştirmek için yoğun bir tedavi uygulanan tecrübeli futbolcunun durumunun maç günü netlik kazanacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor