TS'nin rakibi Bursa hazırlanıyor

Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana Serdar Aziz dışındaki bütün futbolcular katıldı. Medical Park Antalyaspor maçında ayağına darbe alan Serdar Aziz ise salonda çalıştı. Yaklaşık 2 saat süren antren

TS'nin rakibi Bursa hazırlanıyor

Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana Serdar Aziz dışındaki bütün futbolcular katıldı. Medical Park Antalyaspor maçında ayağına darbe alan Serdar Aziz ise salonda çalıştı.

Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda önce topla ısınan yeşil - beyazlı futbolcular ardından 5'e 2 pas pres çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı.

Bu arada antrenman öncesinde Vahide Aktuğ İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri Teknik Direktör Sağlam ile futbolculara çiçek verip başarı dileğinde bulundu.

Yeşil - beyazlılar, Trabzonspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı çalışma ile devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor