TS'nin potada rakibi Efes Pilsen

 Beko Basketbol Ligi'nde Pazar günü Efes Pilsen'i konuk edecek olan bordo - mavili takımın önemli oyuncularından Ali Karadeniz, takım içi huzurun çok iyi olduğunu belirterek, "Şu anda ligde istediğimiz konumda değiliz ve bunun bilincindeyiz. Taraftarlarım

TS'nin potada rakibi Efes Pilsen

 

Beko Basketbol Ligi'nde Pazar günü Efes Pilsen'i konuk edecek olan bordo - mavili takımın önemli oyuncularından Ali Karadeniz, takım içi huzurun çok iyi olduğunu belirterek, "Şu anda ligde istediğimiz konumda değiliz ve bunun bilincindeyiz. Taraftarlarımız her ortamda bize gerekli desteği sağlıyor. Efes Pilsen çok güçlü bir takım ve ligde de oldukça iddialılar. Bizde kendi iddiamızı ortaya koymak için bu maçı kazanmak zorundayız. Efes Pilsen karşısında alacağımız bir galibiyeti hem bizi ligde rahatlatır, hem de gelecek haftalar adına daha umutlu olabiliriz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler