TS'nin orta sahasında kapışma!

Eskişehirspor karşılaşmasında as kadroda şans bulmasına rağmen bunu pek değerlendiremeyen Colman’ın, tekrar hocasının gözüne girmesi için çok çalışması gerektiği kesin. Çünkü Arjantinli’nin yerine talip 2 futbolcu var. Bu isimlerden olan ve Eskişehir maçı

TS'nin orta sahasında kapışma!

Eskişehirspor karşılaşmasında as kadroda şans bulmasına rağmen bunu pek değerlendiremeyen Colman’ın, tekrar hocasının gözüne girmesi için çok çalışması gerektiği kesin. Çünkü Arjantinli’nin yerine talip 2 futbolcu var. Bu isimlerden olan ve Eskişehir maçının ikinci yarısında oyuna girip iyi bir performans sergileyen Alanzinho, ilk 11’e dönüş için gün sayıyor. Ancak tek alternatif Brezilyalı oyuncu değil.

Zaman zaman Şenol Güneş’in Selçuk İnan ile birlikte değerlendirdiği milli futbolcu Ceyhun Gülselam’ın da kart cezası bitti. Kısacası hafta içinde Bordo-Mavililer’in deneyimli hocası, en çok bu orta alan kurgusu üzerinde kafa yormak zorunda kalacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor