TS'nin kocaman yürekli Ceyhun'u

Formaları Teslim EttilerCeyhun Gülselam kocaman ve iyiliksever bir yürek taşıdığını herkese gösterdi. Ceyhun, Zihinsel Engelli çocuklar için Derneğin başkanlığı’na 25 adet imzalı formasını hediye etti. Formaları Ceyhun’un babası Gökay Gülselam, Dernek Baş

TS'nin kocaman yürekli Ceyhun'u

Formaları Teslim Ettiler

Ceyhun Gülselam kocaman ve iyiliksever bir yürek taşıdığını herkese gösterdi. Ceyhun, Zihinsel Engelli çocuklar için Derneğin başkanlığı’na 25 adet imzalı formasını hediye etti. Formaları Ceyhun’un babası Gökay Gülselam, Dernek Başkan Yardımcısı Halim Sağlam’a teslim etti. Halim Sağlam, “Ceyhun ve babası geçen yıl düzenlediğimiz bir davette bize ne ihtiyacımız olduğunu sormuştu. Biz de kendilerinden zihinsel engeliler ve otistik çocuklarımız için forma ve fotoğraf istemiştik. Bizi kırmayarak bu istediğimizi yerine getirdi. Bu formaları çocuklarımıza vererek mutlu edeceğiz” dedi. Mütevazı yapısıyla bilinen Ceyhun gibi formaları teslim eden baba Gökay Gülselam da fotoğraf çekilmesini istemedi ve bunun bir gösteri olmadığını dile getirdi.

 

‘Oğlumuz Gururumuzdur’

Öte yandan Ceyhun Gülselam’ın babası Gökay ve annesi Reyhan Gülselam bir yıl aradan sonra çocuklarının maçını izlemek için Trabzon’a geldiklerini söylediler. Bursaspor ile oynanan zorlu maçı Hüseyin Avni Aker Stadı’nda izleyen baba Gökay ve anne Reyhan Gülselam, maçta çok heyecanlandıklarını dile getirdiler. Oğullarına destek olmak için Almanya’dan Trabzon’a geldiklerini ifade eden Gülselam ailesi, “Her zaman oğlumuzun yanında olduk. Bursaspor maçında kendisini az da olsa izlememiz bizi çok mutlu etti. Umarım bu sene Trabzonspor şampiyon olur” dediler. Anne-baba desteğiyle mutlu olan Ceyhun da, “Bursa maçına gelerek beni çok mutlu ettiler. Bu aldığımız galibiyeti de kendi adıma anne ve babama hediye ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor