TS'nin kaybetmesi sürpriz olur

Altan Tanrıkulu Trabzonspor Gençlerbirliği maçı öncesi Trabzonspor’u değerlendirdi.Tanrıkulu, “7-0’lık galibiyetten sonra takımda rehavet olması biraz zor. Camia kilitlenmiş maça. Gençlerbirliği zaten çıkış yapsa da çok başarılı olamıyor. Zayıf bir takım.

TS'nin kaybetmesi sürpriz olur

Altan Tanrıkulu Trabzonspor Gençlerbirliği maçı öncesi Trabzonspor’u değerlendirdi.

Tanrıkulu, “7-0’lık galibiyetten sonra takımda rehavet olması biraz zor. Camia kilitlenmiş maça. Gençlerbirliği zaten çıkış yapsa da çok başarılı olamıyor. Zayıf bir takım. Trabzonspor Türkiye takımları arasında çok önemli. Yalnız Colman da bir düşüş gözlemleniyor. Oyuna daha çok katılmalı. Trabzonspor şampiyonluk için çok önemli bir takım. Trabzonspor’un bu maçı kaybetmesi sürpriz olur” dedi. Selçuk İnan konusunda ise, “Selçuk benim için 1 numara. Emre belözoğlundan daha iyi bir futbolcu. Kendini çok iyi yetiştiriyor. Türkiye liginde oyun zekasını iyi yakalayan bir isim dedi. Ayrıca Trabzonspor’un maça 10 kişi ile hazır olduğunu söyleyen Tanrıkulu Cale’nin maça hazır olmadığını düşündüğünü söyledi. Milli takıma ise Selçuk, Onur, Egemen ve Serkan’ın mutlaka gitmesi gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor