TS'nin 10 numarası İngiltere'den

Hull City'de forma giyen Geovanni'nin, yaklaşık 1.1 milyon avroluk bedelle Trabzonspor'a geçmek üzere olduğu öğrenildi. Geovanni daha önce Barcelona ve Manchester City'de de forma giymişti.Trabzonspor transfere hızlı girdi. Yeni sezon için kadro güçlendir

TS'nin 10 numarası İngiltere'den

Hull City'de forma giyen Geovanni'nin, yaklaşık 1.1 milyon avroluk bedelle Trabzonspor'a geçmek üzere olduğu öğrenildi. Geovanni daha önce Barcelona ve Manchester City'de de forma giymişti.

Trabzonspor transfere hızlı girdi. Yeni sezon için kadro güçlendirme çalışmalarına şimdiden başlayan bordo-mavililer, hücum hattını Brezilyalı Geovanni'yle güçlendirecek. Küme düşmesinin ardından ekonomik sorunlar yaşayan Hull City'nin elden çıkarmaya  verdiği Geovanni'yle resmen görüşme hâlinde bulunan Trabzonsporlu yöneticilerin, bu oyuncunun transferini kısa sürede açıklaması bekleniyor.

İngiliz The Daily Mail gazetesinde yer alan haberde, Trabzonspor'un Geovanni için Hull City'ye yaklaşık 1.1 milyon avro bonservis ödeyeceği öne sürüldü.

Tam adı Geovanni Deiberson Maurício Gómez olan 29 yaşındaki oyuncu, genellikle santraforlar arkasında oynuyor. Kanatlarda da görev alabilen tecrübeli Brezilyalı, daha önce Barcelona, Manchester City gibi dev takımlarda da forma giymişti. Geovanni 2008-2009 sezonu öncesinde Manchester City'den Hull City'ye transfer olmuştu. Geovanni bu sezon şu ana kadar toplam 34 kez Hull City forması giyerken, bu karşılaşmalarda 8 gole imza attı.


HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler