TS'lilerin hakem tepkisi dinmiyor

Trabzonspor’un geçen hafta kendi sahasında Kayserispor ile oynadığı karşılaşmada maçın orta hakemi Yunus Yıldırım'a tepkiler yağıyor. İstanbul Trabzonsporlular Derneği yönetim kurulu bir açıklama yaparak “İstanbul Trabzonspor taraftarları olarak burada to

TS'lilerin hakem tepkisi dinmiyor

Trabzonspor’un geçen hafta kendi sahasında Kayserispor ile oynadığı karşılaşmada maçın orta hakemi Yunus Yıldırım'a tepkiler yağıyor.

İstanbul Trabzonsporlular Derneği yönetim kurulu bir açıklama yaparak “İstanbul Trabzonspor taraftarları olarak burada toplanma sebebimiz son zamanlarda Trabzonspor taraftarını rahatsız eden olaylar söz konusudur,  hata üstüne hata yapan maçın kaderini değiştiren hakemler ve taraflı yayınlarıyla Trabzonspor’a sekte vurmaya çalışan bazı İstanbul basını en önemli konularımızdandır. Türk futboluna önemli katkılar sağlayan futbol diyince ilk akla gelen şehirlerimizden olan Trabzon un yani Anadolu’nun bağrından kopmuş takımımız Trabzonspor un geçmişteki başarıları ortadadır. Türk futboluna kazandırdığı başarıları göz ardı edilemez.

Son dönemlerde, şampiyonluk yolunun güçlü takımlarından olan Trabzonspor’a ve diğer takımlara sanki sekte vurmak isteyen maçın kaderiyle oynayan hakemler göz ardı edilemez. Her hakem hata yapabilir kabulde edilebilir, ama hata üstüne hata yapılması ve maçın kaderinle oynamaları kabul edilemez,  bunun yanı sıra bazı İstanbul medya kuruluşları sanki Trabzonspor’umuzun üstüne oynamaktadır stratejik açıdan biz bunu algılıyoruz” dedi.

Bazı basın organlarının gerçeği yansıtmayan habercilik anlayışı yaptıklarını söyleyen İstanbul Trabzonsporlular Derneği yönetimi” Bunlar hiçte etnik değil. Habercilik yayın anlayışı ve politikası objektif olmayı ifade eder, nasıl habercilik yapılıyor biz Trabzonspor taraftarı olarak anlam veremiyoruz. Ayrıca bazı medya kuruluşları programlarında 3 büyük olarak söylemler ifade edilmekte, sanki Trabzonspor’u görmezden gelinmeye çalışılmaktadır, her ne kadar bazı kesimler tarafından görmezlikten gelinse de Trabzonspor’umuzun büyüklüğü ortadadır.

Bu tarzdaki yayın kuruluşlarını tenzih etmekteyiz. Trabzonspor taraftarları olarak İstanbul’daki bazı medya kuruluşlarını, doğru haberciliğe ve hakemleri ve yönetimini kamuoyu baskısı ve dış etkenlerin etkisi altında kalmamaya ve adaletli yönetime İstanbul Trabzonsporlular derneği olarak davet ediyoruz” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor