TS'lilerin can damarına bastı

TV programcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı AA muhabirine yaptığı açıklamada hafta sonu oynanacak olan Galatasaray- Fenerbahçe maçı için açıklama yapmak istemediğini belirtti ancak Trabzonsporluların can damarına bastı.Acun Ilıcalı’nın AA muhabirine yaptığı a

TS'lilerin can damarına bastı

TV programcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı AA muhabirine yaptığı açıklamada hafta sonu oynanacak olan Galatasaray- Fenerbahçe maçı için açıklama yapmak istemediğini belirtti ancak Trabzonsporluların can damarına bastı.

Acun Ilıcalı’nın AA muhabirine yaptığı açıklama şu şekilde,

 “Haftasonu oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi hakkında tahmin yürütmek istemediğini söyleyen Ilıcalı: "Ben maç hakkında tahminde bulunmak istemiyorum. Uğursuzluk getiriyor. Çünkü daha önce iki üç kez tahminde bulundum ve üçünde de Fenerbahçe kaybetti. Bu yüzden bu konuda tahminde bulunmuyorum. Ama tabii bugün Fenerbahçenin favori olması bu maçı kazanacağı anlamına gelmiyor. Eğer Fenerbahçe iddiasız Trabzonspor’u Kadıköy'de yenemiyorsa futbolda her şey olabilir demektir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor