TS'lilerden sağduyu çağrısı!

Trabzonspor Taraftar derneklerinden 61 Gençlik Trabzonsporlular Derneği, pazar günü oynanacak Gaziantepspor maçı öncesi sağduyu çağrısı yaptı.   Trabzonspor Hatıra Ormanı önünde Açıklamayı yapan Dernek Başkanı Özgür Özal, bordo mavili ekibin hala şampiyon

TS'lilerden sağduyu çağrısı!

Trabzonspor Taraftar derneklerinden 61 Gençlik Trabzonsporlular Derneği, pazar günü oynanacak Gaziantepspor maçı öncesi sağduyu çağrısı yaptı. 

 

Trabzonspor Hatıra Ormanı önünde Açıklamayı yapan Dernek Başkanı Özgür Özal, bordo mavili ekibin hala şampiyonluğun en önemli adayı olduğunu belirterek, "Ama rakiplerimiz 1 değil, maalesef birden fazladır.

 

Şampiyon olmak için her yol mübahtır mantığını kullanan Fenerbahçe, yandaşları olan TFF Başkanı Mahmut Özgener'i ve MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ı yanına alarak Trabzonspor'un karşısında ayak oyunları ile durabilmeye çalışmaktadır. Dürüstlüğüne inanmadığımız bu üç kurum sanki Türkiye Futbol Fenerasyonu'nu oluşturmuşlardır. Biz Trabzonspor olarak bu kurumların oyunları ile değil alnımızın teri ve Allah'ın adaleti ile şampiyon olacağız. Hafta sonu oynayacağımız Gaziantepspor maçı öncesi aramıza dışarıdan bazı taraftarların katılıp bizi provake etmeye çalışacağı bilgisini aldık. Biz sağduyulu olup 90 dakika boyunca takımımızı desteklemeliyiz. 22 Mayıs da gülen biz olacağız" dedi.

 

TAYFA GRUBUNDAN SİYAH FORMA ÇAĞRISI

 

Bu arada Trabzonspor'un internet ortamındaki taraftar gruplarından Tayfa da bir çağrı yaptı. Türk futbolundaki kirli ellerin çekilmesi için Trabzonspor'un üçüncü renginin siyah olmasının vurgulandığı açıklama da şu görüşlere yer verildi:

 

"Trabzonspor taraftarları olarak önümüzdeki sezon, Türk futbolundaki kirli elleri protesto etmek için 3. renk olarak bordo ve mavinin yanına siyahı görmek istiyoruz. O rengi koyun ki; Türk futbolundaki kirli ellerin farkında olduğumuzu bütün dünya görsün. Yıllardır süregelen bu bozuk düzeni protesto etmek için, bordo ve mavinin yanına siyahı görmek istiyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler