TS'liler tartışmasız ligin en iyisi...

Ve Trabzonspor, Süper Lig’in zirvesine oturdu... Bordo-Mavililer maç fazlasıyla bu sezon liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu. Ancak Karadeniz ekibinin son dönemde ortaya koyduğu müthiş performans, ligin zirvesini bileğinin hakkıyla hakettiğini gösteriyor

TS'liler tartışmasız ligin en iyisi...

Ve Trabzonspor, Süper Lig’in zirvesine oturdu... Bordo-Mavililer maç fazlasıyla bu sezon liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu. Ancak Karadeniz ekibinin son dönemde ortaya koyduğu müthiş performans, ligin zirvesini bileğinin hakkıyla hakettiğini gösteriyor. Önce Beşiktaş’ı sahasında deviren ardından da İstanbul’da Kasımpaşa’yı 7-0’lık skorla topa tutan Şenol Güneş’in öğrencileri dün gece de geriye düştükleri karşılaşmada Gençlerbirliği engelini 3-1’le geçmesini bildi. Özellikle ikinci yarıda herkesin ayakta alkışladığı bir futbol ortaya koyarak, zafere uzanan Trabzonspor, Süper Lig’in en iyi averajlı takımı (16) olma apoletini de omzunda taşıyor.

Kolbastı devam ediyor
Eğer Bursaspor bugün Ankaragücü deplasmanında mağlup olur, Kayserispor da yarın Beşiktaş karşısında tarihi bir farkla kazanamazsa, Bordo-Mavililer ligde zirvenin mutlak hakimi olacak. Trabzonsporlu futbolcular maç sonrasında her galibiyette olduğu gibi kolbastı oynama geleneklerini sürdürürken, takımlarının oynadığı futboldan zevk alan ve aldığı sonuçlarla liderliğe yükselmesinin keyfini süren taraftarlar da Avni Aker Stadı’nı büyük bir mutluluk içinde terkettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler