TS'liler: Barça kadar olamasak da...

 NTVSpor'da Özgür Buzbaş'a konuşan ikilinin sözlerini Ajansspor.com derledi. İşte çarpıcı ve keyifli açıklamalar ... -UMUT BULUT- -“KRALLIK NASİP OLURSA”..- “Bu sene şampiyonluk için büyük bir avantajımız var ve Trabzonspor’un başarısı çok önemli. Trabzon

TS'liler: Barça kadar olamasak da...

 

NTVSpor'da Özgür Buzbaş'a konuşan ikilinin sözlerini Ajansspor.com derledi. İşte çarpıcı ve keyifli açıklamalar ...

-UMUT BULUT-

-“KRALLIK NASİP OLURSA”..-

“Bu sene şampiyonluk için büyük bir avantajımız var ve Trabzonspor’un başarısı çok önemli. Trabzonspor’u şampiyon yapmak için elimizden geleni yapacağız. Bu anlamda ben gollerimle katkı sağlamak istiyorum, gol krallığı da nasip olursa iyi olur ama sadece Trabzonspor’un başarısını düşünüyorum. Umarım ilk yarıda sergilediğimiz performansın daha iyisini sergileriz ve beklenen şampiyonluğu camiamıza armağan ederiz”.

-“FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI ÇOK ÖNEMLİYDİ”-

“İlk yarıda çok önemli maçlar kazandık. Her maç artıydı. Ligin ilk devresinde Fenerbahçe’yle 6 puanlık fark vardı. Fenerbahçe’yi yenmemizle 6 puanı koruduk ve aldığımız galibiyetlerle 9’a çıkarttık. Fenerbahçe maçı ve Beşiktaş maçı çok önemli. Beşiktaş’ı yenince Eskişehir’le berabere kaldık ve bir daha kaybımız olmadı. O iki maç çok önemliydi”.

-“TAKIM BAŞARISIZ OLUNCA TEPKİ OLUYORDU”-

“Her sene istikrarım belli, oynadığım futbol belli. Benim hedeflerim var ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu hedefler oldukça kendinizi otomatikman geliştiriyorsunuz.. Takımın iyi olması, 3 yıllık beraberliğin olması takım performansını artırdı. Takım performansı iyi olunca benim attığım goller de daha önemli pay alıyor. Şuan 8 golüm var. Bundan önceki dönemler de 14-15 gol attım. Daha önce takım başarısız olduğunda ister istemez olumsuz tepkiler oluyordu ama takım başarılı olunca biz de artı yönde beğeniliyoruz. Bu anlamda takımın başarılı olması hem kişisel performansımı artırıyor, hem de insanların bakış açısı değişiyor. Milli takıma çağrılmak bu sene nasip oldu. Bundan sonra katkı sağlamak orada kalıcı olup Türk futboluna faydalı bir oyuncu olmak istiyorum”.

-“BARCELONA KADAR OLMASAK DA..”-

“Türkiye futbol şartlarında bu sene izleyenlere keyif verdiğimizi düşünüyoruz. Herkes Trabzonspor’un maçlarını bekliyor. İyi futbol izlettiriyoruz ve mutluyuz.. Barcelona kadar olmasak da, Barcelona denmesi bize gurur veriyor. Demek ki güzel futbol izletiyoruz ki bu söyleniyor”..

 

-“JAJA ÇOK ÖNEMLİ..”-

“Performansımda Burak ve Jaja’nın da etkisi oluyor. İnanılmaz bir arkadaşlığımız var, nereye pas atıp nereye koşacağımızı biliyoruz. Jaja da bize bu anlamda katkı sağlıyor. Zaten diğer isimler 3 yıldır birlikteyiz. Bizim futbolumuzu daha da öne taşıdır.. Şuan her şey çok güzel gidiyor.. Bu güzel gidişatın üstüne koyarak devam ettirmek istiyoruz”.

-“ŞAMPİYONLUĞU DÜŞÜNMÜYORUZ DİYEMEYİZ..”-

“Şampiyonluğu kesinlikle düşünmüyoruz aslında. Ortam bizi buraya çektiği için doğal olarak bu konuşmalar mecbur olacak. Biz de şampiyonluk düşünmüyoruz diyemeyiz artık. Biz lideriz ve liderliği koruma düşüncesindeyiz. Her maça son maçımız gibi bakıyoruz.. O anlamda söylenecek bir şey yok. Aynı ciddiyetle tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz, umarım da kazanacağız”.

 

-SERKAN BALCI-

-“HER ŞEYİ KAFAYA TAKMAMALIYIZ”-

“Kamp dönemi güzel geçiyor, yabancılar da geldi, şu zamana kadar güzel geçti, umarım böyle devam eder. İkinci yarıda bizi zorlu bir mücadele bizi bekliyor. Hem stresi, hem takımı ve hem de arkadaşlarımızı yönetmemiz gerekiyor. Her şeyi kafaya takmayıp maçlara tek tek bakmalı, şampiyonluk adına her şeyi yapmamız gerekiyor. Bunun da takım olarak bilincindeyiz. Yıllardır beklenen şampiyonluğa ilk kez bu kadar yaklaşıldı. İnşallah bunu lehimize çeviririz”.

-MANİSA DA 3 PUAN, FENERBAHÇE, GALATASARAY, BEŞİKTAŞ DA..-

“Yapılan yorumlar bizi etkilemiyor. Öyle maçlar kaybediliyor ki hiçbir maçı küçümsememek lazım. Her maçta 3 puan var, her maçı kazanmamız gerek. Yine iyi transferler yapıldı. Ama biz 3-4 yıldan beri takım olgusunu oluşturduk. Bursaspor da bunu çok iyi yaptı. Takım performansları çok iyi. Bizim de öyle. Tek tek bakmalıyız bu maçlara. Manisaspor’a yenildik mesela ama Fenerbahçe’yi, Galatasaray’ı, Beşiktaş’ı yendik. O maçta da 3 puan veriyorlar, Manisa maçında da. O nedenle maçlara tek tek bakmak lazım”.

-“BİZİ ÇEKMEYE ÇALIŞACAKLAR”-

Biz ligde hesap işine girmiyoruz. İlk 7 hafta çok önemli maçlarımız var. Her şeyi tayin edebilecek maçlar. Ankaragücü maçı var, bunu kazanmasak Fenerbahçe maçının esprisi, puan farkının anlamı kalmıyor. İlk maçı kazanıp sonra Fenerbahçe maçını düşünmek gerekli. Psikolojik savaş olsun, geriden gelen rakiplerin konuşmaları olsun bizi stresli ortama çekmeye çalışacaklar. Biz ne kadar bu stresi geride bırakırsak, herkes aynı düşüncede olursa maçları kazanabileceğimizi düşünüyorum.

-ARKADAŞLIK ORTAMI-

“Bence bu takım çok iyi bir takım oldu.. Herkes birbirini çekiyor, şakalarını, başka şeylerini.. Bizim öyle bir arkadaşlığımız var ki bir kavga da etsek kimse onu hatırlamıyor. Tekrar aynı şakaları yapıyoruz.. Takımda dışarıdan yapılan konuşmalar çok konuşulmaz, söylenti şeklinde gelip geçiyor. Biz kaybedersek puan farkının bir avantajı olmuyor. Ne yapacağımız önemli. İyi konsantre olup iyi mücadele edersek bir problem olmayacağını düşünüyorum. Ama o ortama girersek problem yaşarız. O ortama girmemeliyiz..

-“TÜRKİYE’NİN BARCELONA’SI DENMESİ..”-

“3-4 senedir iyi bir arkadaşlık var herkes birbirini tanıyor. Bu da takım olgusu için mükemmel bir avantaj. 3-4 senedir kim nereye pas atacak kim ne özellikte iyi biliyoruz.. Biz oynadığımız oyundan zevk alıyoruz. Genelde pas yapmayı çalışan bir takımız.. Bize Türkiye’nin Barcelona’sı denmesi hoşumuza gidiyor. Bakalım hayırlısı, önemli olan sezon sonunda denmesi”.

“BELKİ STİLLERİNE UYMUYORUMDUR”

“Milli takım her Türk futbolcusunun hedefidir. Avrupa hedefin varsa, yurtdışı takımları milli takım kariyerine bakıyor, şuan oynayıp oynamadığına bakıyor. Milli takımın durumu iç açıcı değil. Ama ben de milli takıma çağrılmak isterim. Ama tercih meselesi. Belki oyun stillerine uymuyorumdur. Kendi takımımda iyi performans gösterdiğim sürece sorun olacağını düşünmüyorum”..

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler