TS'lier İstanbul'da toplanıyor

Maçtan önce yapılacak olan açılışa Karadeniz bölgesinin yöresel sanatçıları ile birlikte Trabzonspor’un eski futbolcularından Hami Mandıralı ile baş bakan lakaplı Lemi Çelik de İstanbul Trabzonsporlular derneğini ziyaret edecekler. Derne ğin Başkan Yardım

TS'lier İstanbul'da toplanıyor

Maçtan önce yapılacak olan açılışa Karadeniz bölgesinin yöresel sanatçıları ile birlikte Trabzonspor’un eski futbolcularından Hami Mandıralı ile baş bakan lakaplı Lemi Çelik de İstanbul Trabzonsporlular derneğini ziyaret edecekler. Derne ğin Başkan Yardımcısı Ömer Akdeniz Galatasaray maçı öncesi Başkan Sadri Şener ve yönetim kuruluna derneğin resmi açılışını yaptıracaklarını ancak Şener ve yönetim kurulunun başka bir yere davetli oldukları için ileri açılışı ileri bir tarihe ertelediklerini söyledi.

 

Akdeniz yarın maç saatine kadar dernekte sohbet edeceklerini ve Karadeniz’in yetiştir diği sanatcılardan Yusuf Cemal Keskin, Yıldız İslam, Karadavut, Murat Köse, Sürmeneli İbrahim, Salim Işıklı ve Mehmet Tak’ında İstanbul Trabzonsporlular derneğini ziyaret edip birbirinden güzel Türküler söyleyeceklerini ifade etti. Başkan Yardımcısı Akdeniz” Trabzonspor bizim her şeyimiz gurbetteki tüm Trabzonsporlu taraftarlarımızı lokalimize bekliyoruz. Burası taraftarlarımızın evi sayılır.”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler