TS'li yedekler hayal kırıklığı yarattı!

Trabzonspor'un Al - Ittıhad ile oynadığı özel maçı 3-1 kaybetmesi teknik direktör Şenol Güneş'i fazla üzmezken, yedek oyuncuların beklediği performansı sergileyememesi hayal kırıklığı yarattı.  Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde Al Ittıhad ile oynadığı öze

TS'li yedekler hayal kırıklığı yarattı!

Trabzonspor'un Al - Ittıhad ile oynadığı özel maçı 3-1 kaybetmesi teknik direktör Şenol Güneş'i fazla üzmezken, yedek oyuncuların beklediği performansı sergileyememesi hayal kırıklığı yarattı.

 

Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde Al Ittıhad ile oynadığı özel maçta 3-1 mağlup olan Trabzonspor'da, skordan çok yedek futbolcuların sergilediği performans dikkat çekti. Milli takım kamplarında bulunan Umut, Burak, Selçuk, Glowacki, Yattara ve hafif sakatlığı nedeniyle riske edilmeyen kaleci Tolga'nın oynamadığı maçta çok farklı bir 11 sahaya süren teknik direktör Şenol Güneş istediği verimi alamadı. Kaleci Bora, Sezer, Tayfun, Cale ve Barış Ataş gibi oyuncuların kendilerini gösteremediği maçın ardından Şenol Güneş'in futbolculara bazı uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

 

FUTBOLCULARA İKİ GÜN İZİN VERİLDİ

Şampiyonluk yarışı veren bir takımın tüm oyuncularının hazır olması gerektiğine vurgu yapan tecrübeli teknik adam, tüm oyunculardan bir an önce toparlanmasını istedi. Maç sonunda herhangi bir açıklama yapmayan teknik direktör Şenol Güneş, dönüş uçağında ise başkan Sadri Şener ile kısa bir durum değerlendirmesi yaptı. Bu arada sabah 05.30 sıralarında Trabzon'a gelen bordo mavili takım iki gün izin yapacak. İznin ardından teknik direktör Şenol Güneş'in futbolcuları sıkı bir çalışma programı içerisine sokması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor