TS'li oyuncu valizini topladı, gitti

Trabzonspor'un Beko Basketbol Lig'ine çıktığı kadroda yer alan ancak bu sezon BBL'de istediği süreleri alamayan Hakan Yapar, TED Ankara Kolejlilerle anlaşarak Trabzonspor'dan ayrıldı.TB2L'nin, BBL için en iddialı takımlarından olan TED Kolejliler, sezon ö

TS'li oyuncu valizini topladı, gitti

Trabzonspor'un Beko Basketbol Lig'ine çıktığı kadroda yer alan ancak bu sezon BBL'de istediği süreleri alamayan Hakan Yapar, TED Ankara Kolejlilerle anlaşarak Trabzonspor'dan ayrıldı.

TB2L'nin, BBL için en iddialı takımlarından olan TED Kolejliler, sezon öncesi kurduğu güçlü kadroya, Hakan Yapar takviyesi yaparak iddiasını daha da güçlendirdi.

TED Kolejlilerin antrenörü Hakan Yavuz, Trabzonspor'da istediği süreleri alamayan Hakan Yapar'ı uzun süredir kadrosunda görmek istiyordu.

Geçtiğimiz hafta karşılıklı yapılan görüşme ve anlaşma sonucu, Antalya Bşb karşılaşması öncesinde Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini belirterek TED Kolejlilere gitmek istediğini Sakota'ya bildiren Yapar, Sakota’nın da onay vermesi sonucu bu transfer gerçekleşti.

Yapar, takımdan alacağına karşılık, bonservisi kendisine verilip karşılıklı olarak anlaşma sağlanarak bu akşam itibariyle takımla vedalaşarak Trabzonspor'dan ayrılmış oldu.

Bu arada önümüzdeki bir kaç gün içerisinde, Sakota'nın istekleri doğrultusunda Trabzonspor takım kadrosuna takviye ve bir dizi operasyon yapılması bekleniyor.

Trabzonbasket.com

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor