TS'li eski profesyoneller TS'de!

Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Serdar Bali ve yönetim kurulu üyeleri bugün Trabzonspor kulübünü ziyaret ederek Başkan Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştüler.Ziyarette ilk sözü alan Bali, Trabzonspor’un her zaman arkasın

TS'li eski profesyoneller TS'de!

Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Serdar Bali ve yönetim kurulu üyeleri bugün Trabzonspor kulübünü ziyaret ederek Başkan Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştüler.

Ziyarette ilk sözü alan Bali, Trabzonspor’un her zaman arkasında olduklarını belirterek, “Bu düşüncemizi her platformda dile getiriyoruz. Trabzonspor’da görev alalım ya da almayalım asla kulübümüzün kötülüğünü istemeyiz. Ne zaman neyi isterseniz, biz onu yaparız. Trabzonspor şampiyon olursa neticede kazanan yine biz oluruz” dedi.

Başkan Sadri Şener ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizleri asla ayrı düşünmedik çünkü bu kulübün parçalarısınız. Yarın biz buradan gideceğiz ama sizler burada kalacaksınız. İnşallah derneğiniz daha da büyür, kulübümüze katkı sağlarsınız. Bizde elimizden gelen yardımı yapmaya çalışırız. Sportif anlamda da eleştirilerinize açığız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor