TS'li Brozekler oldukça mutlu

Trabzonspor’un ikiz transferleri Brozek kardeşler Trabzonspor’da oldukça mutlular…BROZEK KARDEŞLER ÇOK MUTLU Trabzonspor'un devre arasında Polonya'nın Wisla Krakow takımından transfer ettiği Pawel ve Piotr Brozek kardeşler, bordo - mavili kulübe gelmiş ol

TS'li Brozekler oldukça mutlu

Trabzonspor’un ikiz transferleri Brozek kardeşler Trabzonspor’da oldukça mutlular…

BROZEK KARDEŞLER ÇOK MUTLU

Trabzonspor'un devre arasında Polonya'nın Wisla Krakow takımından transfer ettiği Pawel ve Piotr Brozek kardeşler, bordo - mavili kulübe gelmiş olmaktan dolayı çok mutlu. Pawel Brozek, Trabzonspor'un çok profesyonel bir kulüp olduğunu ifade ederek, "Kulüp kapısından girdiğim andan itibaren bunu yakından hissettim. İnsanlar çok sıcak kanlı ve her sorunun ile yakından ilgileniyorlar. Ben ve kardeşim buraya imza atmış olmaktan dolayı çok mutluyuz" dedi. Piotr Brozek ise Glowacki'nin takımında oluşu nedeniyle uyum sürelerinin de kısaldığını ifade ederek, "Bizim için özel tercüman dahi tuttular. Bu bize ne kadar önem verdiklerinin bir göstergesi. Böyle bir ortamda bizimde takımın başarısına katkılar yapmamız gerekiyor. Kendimizi ispatlayıp formayı kapmak istiyoruz. Ardından önce Trabzonspor ile büyük başarılar yakalamak, sonra da milli takıma gidip orada önemli başarılar yakalamayı hedefliyoruz" diye konuştu. Bu arada ikiz kardeşlerin eşlerini ve çocuklarını da Trabzon'a getirmeyi planladığı, derbilerin ardından bu işlemlere başlayacakları ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor