TS'li Aleksander neler söyledi

Lietuvos Rytas’tan Igor Milosevic’i renklerine bağlayan Medical Park Trabzonspor’un bu transferine en çok Aleksandar Rasic mutlu oldu. Sırp basınına konuşan Rasic, yeni coachları Dragan Sakota ile daha iyi oynadıklarını söyleyerek, “Sakota oyunumuza çok ç

TS'li Aleksander neler söyledi

Lietuvos Rytas’tan Igor Milosevic’i renklerine bağlayan Medical Park Trabzonspor’un bu transferine en çok Aleksandar Rasic mutlu oldu.

Sırp basınına konuşan Rasic, yeni coachları Dragan Sakota ile daha iyi oynadıklarını söyleyerek, “Sakota oyunumuza çok çeşitlilik kattı. Daha iyi oynuyoruz ve galibiyetler geldi. Şimdi evimizdeki maçları da kazanıp deplasmandaki başarılı sonuçları devam ettirmek istiyoruz. Özellikle Milosevic’in transferi benim için çok iyi oldu. Çünkü daha çok iki numaralı pozisyonda forma giyebileceğim.  Pres olduğu zaman sıkıntı yaşayabiliyorduk. Ancak Milosevic gibi kaliteli bir oyuncunun transferiyle bu alanda da rahatladık” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor