TSFAD turnuva şampiyonları belli oldu

12-13-14 yaş gurubu 26 mahalle 340 çocuğun katıldığı üçüncü ayını tamamlayan "TSFAD TERLEMEDEN BÜYÜYEN ÇOCUKLAR"mahalleler arası futbol turnuvasının bitimine on gün kala şampiyon ve ödül sahipleri belli oldu.

TSFAD turnuva şampiyonları belli oldu

Turnuva proje sorumlusu TSFAD Başkan vekili Nurettin Balaban ve müsabakaların tamamında  görev yapan proje koordinatörü Hüseyin Karagöz ve Temel Sağlam böyle bir organizasyonda görev aldığımız için çok mutluyuz dedi. 



Nurettin Balaban şöyle devam etti: "TSFAD yönetim kurulu olarak bu turnuvaya başlamadan önce turnuvaya katılan çocukların antrenörleri ile görüşerek bu turnuvayı projenin amaçlarını hayata geçirebilmek için puan uygulaması yapılmamasına karar kıldık. Bu uygulama doğrultusunda turnuvaya katılan tüm takımları şampiyon,tüm erkek ve kız çocukları en başarılı futbolcu,tüm teknik adamları en başarılı antrenör,tüm hakemleri en başarılı hakem seçtik ve tüm ödüller bu şekilde hazırladık. Şu ana kadar 110 müsabakanın oynandığı süreçte bizim görüp,yaşadıklarımız anlatmak dile kolay. 340 çocuk ,antrenörleri, hakemleri, velileri, yakınları ve spor severlerinden oluşan yüzlerce insanımız her Cumartesi-Pazar tam üç aydır evlerine kapanmak yerine bir arada birlik, beraberlik,dayanışma içerisinde arkadaşlık, dostluk ve komşuluk bağlarının gelişmesine vesile olan çocuklar sahada,yakınları saha kenarında oynarken, aileleri ise hava şartlarınında çok güzel geçmesi sonrası açık havada bu güzellikleri yaşamaları anlatılmaz, ancak yaşanır." 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor