TS'den ''Vederson'' açıklaması

Son günlerde medyada Trabzonspor'a transferiyle ilgili olarak haberler yer almaya başlayan Fenerbahçeli oyuncu Vederson konusunda bir açıklama yapıldı.Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Son günlerde medyada Fenerbahçeli oyuncu Vederson’un kulübümüze tr

TS'den ''Vederson'' açıklaması

Son günlerde medyada Trabzonspor'a transferiyle ilgili olarak haberler yer almaya başlayan Fenerbahçeli oyuncu Vederson konusunda bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Son günlerde medyada Fenerbahçeli oyuncu Vederson’un kulübümüze transferine yönelik çok sayıda haberler yer almaktadır. Trabzonspor olarak planımız transfer görüşmelerimizi sezonun bitimiyle başlamak yönündedir. Ayrıca etik değerlere verdiğimiz önem gereği Vederson’la ilgili sözleşmesi doluyor olmasına rağmen başta Sayın Aziz Yıldırım olmak üzere Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nun tavrına göre hareket edilecektir. Türk futbolunda sadece saha içerisinde değil, saha dışında da Fair-Play zihniyetine sahip bir anlayışın sahibi olan kulübümüz bu yöndeki tutarlılığından taviz vermeyecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor