TS'den taraftarına "onur belgesi"

Almanya'ya gittiği günden beri hayali olan ''A TS 61'' yazılı plakayı almak için verdiği uğraşlarla bir süre önce gündeme gelen Trabzonspor taraftarı Ahmet Koçak'a, bordo-mavili kulüp tarafından ''onur üyeliği belgesi'' verildi.  Trabzonspor taraftarı Ahm

TS'den taraftarına "onur belgesi"

Almanya'ya gittiği günden beri hayali olan ''A TS 61'' yazılı plakayı almak için verdiği uğraşlarla bir süre önce gündeme gelen Trabzonspor taraftarı Ahmet Koçak'a, bordo-mavili kulüp tarafından ''onur üyeliği belgesi'' verildi.

 

Trabzonspor taraftarı Ahmet Koçak'a, yaşadığı Almanya'da, isminin baş harfi olan ''A'' ile Trabzonspor'un kısaltması olan ''TS'' ve Trabzon'un plaka kodu olan 61 numarasının bir arada olduğu ''A TS 61'' nolu plakayı, bu ülkedeki yaşlı bir kadından almak için uğraş vermesi dolayısıyla ''Onur üyeliği belgesi'' verilmesi amacıyla Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak'ın makamında tören yapıldı. Söz konusu belge, daha sonra Koçak'a teslim edildi.

 

Koçak, buradaki konuşmasında, Trabzonspor sevdasının kendisinde 8 yaşında başladığını belirterek, ''Trabzonspor bir sevda, Trabzonspor bir destandır. Trabzonspor'u sevmek yürek ister. Bu yürek bende olduğu için bu takımı sevdim. Benden sonra gelecek çocuklarıma da bunu aşılıyorum. Plakayı aldığım için çok sevinmiştim, şimdi de onur üyeliği için seviniyorum. Artık dünyaları bana verseler gözümde yok. İnşallah sezon sonunda şampiyon oluruz ve taraftarların yüzüne su serpilir'' dedi.

 

Koçak, Trabzonspor şampiyon olursa kalp krizi geçirebileceğini ifade ederek, ''Herkes bu şampiyonluğa hasret, inşallah Allah yüzümüzü güldürür'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor