"TS'den sonra GS üyesiyim"

Trabzonlu olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, “Ben Trabzonspor’dan sonra Galatasaray kongre üyesiyim” dedi. Önemli açıklamalarda bulunan TOKİ Başkanı Bayraktar, “Ben hiç bir yönetimi kötülemedim. Ali Sami Yen’de dava kaybedilmek üze

"TS'den sonra GS üyesiyim"

Trabzonlu olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, “Ben Trabzonspor’dan sonra Galatasaray kongre üyesiyim” dedi.

 

Önemli açıklamalarda bulunan TOKİ Başkanı Bayraktar, “Ben hiç bir yönetimi kötülemedim. Ali Sami Yen’de dava kaybedilmek üzereydi. Burada da durum böyleydi. Canaydın konuyu başbakanımızla konuştu. Başbakanımız da bize talimat verdi bu konuyu çözün diye. Beş taraf hatta sağlık bakanlığı ile altı taraf oturduk ama sorunu çözemedik. Sonra yine başbakan devreye girdi. Özhan Canaydın'ın beyefendi duruşunu hepimiz veriyor. Ben Trabzonspor dan sonra Galatasaray kongre üyesiyim. Bana kimse Galatasaraylılık satmasın.. Trabzon benim memleketim ama üç yaşından beri Galatasaray'ı biliyorum. TOKİ Stad yapmak için kurulmamıştır. Burada yegane pay sahibi Türkiye Cumhuriyeti başbakanıdır. Buruda yedi tane ihale oldu. Kolay mı böyle bir stadı yapmak” dedi.

 

Bayraktar sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz yaptığımız işten memnunuz. Benden kimse özür dilemesin. Ben kimseye kırgın değilim. Galatasaray'a da o stad helali hoş olsun. Başbakan beni on kez aradı. Orayı risk alarak yapıyoruz. Fırçalar yedik. Gece gündüz çalıştık bu hale getirdik. Açılışta maruz kaldıklarımız ortada. Ama bunları kimin neden yaptığını çok iyi biliyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor