TS'den Semih açıklaması

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Semih'in transferine ilişkin olarak, ''Fenerbahçe, Semih konusunda 'Biz bu oyuncuyla çalışmak istemiyoruz' derse o zaman kendisiyle görüşürüz, alırız veya almayız'' dedi.Hacısalihoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başka

TS'den Semih açıklaması

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Semih'in transferine ilişkin olarak, ''Fenerbahçe, Semih konusunda 'Biz bu oyuncuyla çalışmak istemiyoruz' derse o zaman kendisiyle görüşürüz, alırız veya almayız'' dedi.

Hacısalihoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve sarı-lacivertli kulübün yönetim kuruluyla dostane ilişkilerinin bulunduğunu belirterek, ''Biz görevde olduğumuz dönemden beri sportif anlamda sürekli centilmen bir tavır sergilediler. Fenerbahçe Kulübü ile karşılıklı olarak bu ilişkiyi dostane bir şekilde yürüttük'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin itilaflı bir oyuncusunu alıp sarı-lacivertli kulüp ile dolaylı da olsa mahkemelik olmaları halinde bugüne kadarki düşüncelerine ters düşeceklerini ifade eden Hacısalihoğlu, şöyle konuştu:

''Çünkü biz Aziz Bey başta olmak üzere yönetim kuruluna, 'Transfer döneminde şu oyuncuya biz talibiz, fiyatı yükseltmezseniz bu konuda yardımcı olur musunuz' dediğimiz zaman gayet anlayışlı davranışlar görmüştük. Biz de bu nedenle birçok transferde daha rahat hareket etme imkanı bulmuştuk. Daha sonraki dönemlerde de hep bu şekilde ilişkilerimiz oldu. Şimdi de tavrımız budur. Şayet Fenerbahçe, 'Biz bu oyuncuyla çalışmak istemiyoruz' derse, biz de teknik kadromuzun isteği ve imkanlarımız ölçüsünde kendisiyle görüşürüz, alırız veya almayız. Bunun haricinde basına intikal eden konular gerçeği yansıtmamaktadır. Kaldı ki başkanımız da bu konuda açık net ifadelerde bulunmuştur ve herkese de o konuda talimat vermiştir.'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor