TS'den Glowacki açıklaması

Trabzonspor Kulübü Doktoru Hakan Ayaz sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Glowacki konusunda bir açıklama yaptı. Açıklamasında Fenerbahçe maçının ardından yapılan kontrollerde iç yan bağ sakatlığı teşhisi koyulan oyuncun tedavisinin planlandığı gibi sürdü

TS'den Glowacki açıklaması

Trabzonspor Kulübü Doktoru Hakan Ayaz sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Glowacki konusunda bir açıklama yaptı.

Açıklamasında Fenerbahçe maçının ardından yapılan kontrollerde iç yan bağ sakatlığı teşhisi koyulan oyuncun tedavisinin planlandığı gibi sürdüğüne işaret eden Ayaz, şunları söyledi:

“Glowacki’nin sakatlığının oluşmasının ardından fizik tedavi ve rehabilitasyon süreci hemen başlatıldı. Sakatlığın oluştuğu süreçte yapılan tetkiklerin ardından iyileşme zamanı olarak 3 ile 6 hafta arası belirlenmişti. Dördüncü haftanın bitimiyle de oyuncumuz koşu ve performans idmanlarını yapabilecek seviyeye geldi. Bugünkü aşamada takımla birlikte yaklaşık 13 antrenmandır yüzde 80 katılım gösteren Glowacki bir kaç gün içerisinde tam kapasiteyle idman yapabilecek seviyeye gelecektir”

Üç haftayı geçen sakatlıklarda doğal olarak sporcularda genel kondisyon ve performansı açısından bazı düşüşler yaşanabileceğine de işaret eden Ayaz, “Bu konuda da temkinli davranarak, biz bu düşüşü her ne kadar alternatif yöntemlerle düzeltmeye çalışsak da takımla antrenman yapılmadığından bazı eksiklerin kalması normaldir. Glowacki tam kapasiteyle antrenmanlara başladıktan sonra bu eksiklerini gidermiş olacak ve hazır hale geldiğinde ise teknik direktörümüzün görev vermesi durumunda takımındaki yerini alabilecektir. Şu anda elimizde olan bilgiler ve çekilen kontrol MR’ında iç yan bağ sakatlığının tamamen iyileştiği tespit edilmiş, başka bir olumsuz veriye rastlanmıştır” diye konuştu.

Ayaz ayrıca alt baldırında hafif problemi oluşan Engin’in tedavisinin sürdüğü ve bu oyuncunun Kasımpaşa maçına yetiştirilmeye çalışıldığını da sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor