TS'den Engin Baytar açıklaması!

Hafta sonu sahasında Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bu akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdüren Trabzonspor'da, Engin Baytar konusunda açıklama yapıldı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretinde yapılan çal

TS'den Engin Baytar açıklaması!

Hafta sonu sahasında Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bu akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdüren Trabzonspor'da, Engin Baytar konusunda açıklama yapıldı.

 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretinde yapılan çalışma sırasında yapılan çift kale maçta Engin Baytar ve Ünal Karaman arasında yaşananlar üzerine Bordo-mavili kulüp açıklama yaptı. Antrenman haberi ile birlikte yapılan açıklamada, "Oyuncularımız, antrenmanda ısınma ve pas organizasyonuna dayalı taktik çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımla çalışamayan Engin de bu çift kalede yer aldı. Ancak Engin'in fiziksel olarak hazır olmadığı görülünce son bölümde düz koşu yapması istendi. Daha sonra Engin kondisyon salonuna giderek idmanı burada tamamladı" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor