TS'den Dragan açıklaması

Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sırbistan'ın Voyvodina takımının golcü oyuncusu Dragan Mrdja ile anlaşıldığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirterek, ''Bu oyuncuyla hiç ilgilenmedik. Bir izlememiz, görüş

TS'den Dragan açıklaması

Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sırbistan'ın Voyvodina takımının golcü oyuncusu Dragan Mrdja ile anlaşıldığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirterek, ''Bu oyuncuyla hiç ilgilenmedik. Bir izlememiz, görüşmemiz olmadı. Haberimiz yok. Bilgimiz de yok'' dedi.

Trabzonspor'un bu sezon Sırp Ligi'nde 22 gol atan Mrdja ile yıllığı 400 bin dolardan 3 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edilmişti.

POLONYA'DAN HABER BEKLENİYOR

Bu arada Trabzonspor, Polonya'nın Wisla Krakov takımının stoper oyuncusu Arkadiusz Glowacki'nin transferi konusunda teklifini vererek haber beklemeye başladı.

Glowacki konusunda birkaç gün içinde haber beklendiği ve büyük olasılıkla Perşembe günü bu futbolcunun durumunun netleşebileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor