TS'den Başbakan açıklaması

Trabzonspor Kulübü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan ziyarete ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada şunlar kaydedildi: "Başkanımız Sayın Sadri Şener ve Yönetim Kurulu üyelerimizin Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaretiyle ilgili medyada ve kam

TS'den Başbakan açıklaması

Trabzonspor Kulübü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan ziyarete ilişkin açıklama yaptı.

 

Açıklamada şunlar kaydedildi: "Başkanımız Sayın Sadri Şener ve Yönetim Kurulu üyelerimizin Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaretiyle ilgili medyada ve kamuoyunda çeşitli değerlendirmeler yer almaktadır.

 

Öncelikle vurgulamamız gereken durum, söz konusu ziyaretin sportif bir beklenti adına değil, mevcut stadyumumuzun Şampiyonlar Ligi maçlarına uygun hale getirilerek, Akyazı Projesi kapsamında kulübümüze yeni tesisler kazandırılması doğrultusunda destek talebinde bulunmak amacına yönelik olduğudur.

 

Sayın Başbakanımız her iki konuya başından beri gösterdiği yakınlığı sürdürerek gereken katkıyı yapacağını bildirmiş ve projelerin sağlıklı biçimde hayata geçirileceğinin güvencesini vermiştir.

 

Yine ziyarette kulübümüzün eski Başkanı Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Sayın Faruk Özak ile TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın yer alması da bahsedilen projeler kapsamındaki bilgileri ve ilgileri gereğidir. Başbakanlık ziyaretimizin randevusu da ligde son hafta oynanan müsabakaların öncesinde alınmıştır.

 

Bunlar dışında yapılan yorumlar gerçeğin fazlasıyla uzağındadır.

 

Trabzonspor Kulübü elbette katkı anlamında demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan siyasi partilerden, sivil toplum örgütlerinden faydalanabilir, faydalanmalıdır da. Ancak Yönetim kurulumuz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da siyasi anlamda her partiye ve oluşuma eşit uzaklıkta durmaya özen gösterecektir.

 

Trabzonspor siyaset üstüdür, bu konumundan da taviz vermeyecektir.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor