TS'den 3 futbolcuya yakın markaj!

Trabzonspor yönetim kurulu iç transfer çalışmaları kapsamında bu hafta içerisinde Egemen Korkmaz'ın sözleşmesini uzatmak istiyor. Futbolcunun menajeriyle İstanbul'da bir araya gelecek olan bordo mavili yöneticilerin Egemen'in takımda kalması için her koşu

TS'den 3 futbolcuya yakın markaj!

Trabzonspor yönetim kurulu iç transfer çalışmaları kapsamında bu hafta içerisinde Egemen Korkmaz'ın sözleşmesini uzatmak istiyor. Futbolcunun menajeriyle İstanbul'da bir araya gelecek olan bordo mavili yöneticilerin Egemen'in takımda kalması için her koşulu oluşturacağı öğrenildi. Yönetim kurulu üyesi Recep Denizer, Egemen'le yaptıkları görüşmelerde şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadıklarını belirterek, "Egemen'in sezon sonunda sözleşmesi bitiyor ancak hem o burada kalmak, hem de biz onunla sözleşmeyi uzatmak istiyoruz. Bu nedenle anlaşmanın yakın olduğunu düşünüyorum" dedi.

ALPER DE TRABZONSPOR’A  SICAK BAKIYOR

Bu arada yönetim Eskişehirspor'da bu sezon çok başarılı bir performans ortaya koyan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Alper Potuk'u transfer etmek için çalışmalarına hız verdi. Kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan oyuncuyla görüşmeden önce kulübünü ikna etmeye çalışacak olan bordo mavili yönetimin, Alper Potuk'un transferi konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi. Bu transfer için önümüzdeki günlerde bir bütçe belirleyecek olan yönetimin, teknik direktör Şenol Güneş'in de onayını aldı. Trabzonspor'un kendisiyle ilgilendiğini doğrulan Alper'in de bordo mavili formayı giymeye çok sıcak baktığı öğrenildi.

ÜÇ FUTBOLCUYA GÖZ HAPSİ

Öte yandan gurbetçi futbolcularla görüşmelerini de sürdüren Trabzonspor, Hamburg'dan Tunay Torun, Arsenal'den Oğuzhan Özyakup ve FC Köln'den Taner Yalçın'la da yakından ilgileniyor. Bu futbolcuların kulüpleriyle temas halinde olan bordo mavili yöneticiler, özellikle Taner Yalçın'ı almak için yoğun şekilde çalışıyor. Bugüne kadar transfer ettiği gurbetçi futbolculardan üst düzey verim alan yönetimin yine bu yönde görüşmeler yaptığı belirtildi. Bu arada teknik heyetin raporu doğrultusunda izleme komitesi üyelerinin de yurt dışında bazı futbolcuları yakından takip ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler