TS'de transferler masaya yatırıldı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile teknik direktör Şenol Güneş, İstanbul'da biraraya gelerek devre arasında izlenecek transfer politikası hakkında görüş alış verişinde bulundu. Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Bucaspor'u yenerek zirve yolu

TS'de transferler masaya yatırıldı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile teknik direktör Şenol Güneş, İstanbul'da biraraya gelerek devre arasında izlenecek transfer politikası hakkında görüş alış verişinde bulundu.
 

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Bucaspor'u yenerek zirve yolunda emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor, devre arasında takımın eksik yönlerinin giderilmesi yönünde çalışmalara başladı. Bucaspor maçı sonrası İstanbul'a giden teknik direktör Şenol Güneş, takımın durumu ve transferde izlenecek yol haritası hakkında Başkan Sadri Şener ile biraraya geldi.
 

"Yedek kulübesine adam almam" diyen başkan Sadri Şener, teknik direktör Şenol Güneş ile bir araya gelerek devre arası transferinde izlenecek yol haritası hakkında bilgi alı-verişinde bulundu öğrenildi.
 

Devre arasında forvet hattındaki eksikliğin giderilmesine öncelik veren Şenol Güneş, en az iki transfer yapılması yönünde fikir belirttiği öğrenildi. Türkiye'de ve Avrupa'da başarılı olabilecek ses getirecek bir takım kurmayı planlayan deneyimli teknik adamın, sezon sonu içinde alternatifi bol bir kadro kurulması yönündeki görüşüne Şener ile paylaştığı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler