TS'de Standart Liege maçı provası
Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Tegelen kasabasında sürdüren Trabzonspor günün iki çalışmasını tamamladı.Sabah kondisyon merkezinde fitness ve ağırlık çalışması yapan bordo mavililer çalışmayı orman koşusuyla bitirdi.Antrenmana tüm oyuncular katıld
Yayınlanma:
Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Tegelen kasabasında sürdüren Trabzonspor günün iki çalışmasını tamamladı.
Sabah kondisyon merkezinde fitness ve ağırlık çalışması yapan bordo mavililer çalışmayı orman koşusuyla bitirdi.
Antrenmana tüm oyuncular katıldı. Takım günün ikinci çalışmasını Sport Center Irene'de gerçekleştirdi.
Isınma ve 5'e 2'yle başlayan çalışmada daha sonra Standart Liege maçının taktik provası yapıldı.
İdman şut çalışmasıyla sona erdi. Antrenmanda Fortuna Köln maçından sonra hafif sakatlığı meydana gelen Murat takımdan ayrı çalıştı.
Antrenmanı kampa gelen Başkan Sadri Şener de izledi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.