TS'de sıra geldi Olimpiyat stadına

Özellikle İstanbul’da yaşayan Trabzonsporlular için gözler şimdiden ligin 16. haftasına çevrildi...Gelecek haftaki Bucaspor randevusundan çok bir sonraki sınavı, yani Belediyespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki mücadeleyi düşünen Bordo-Mavililer, yeni

TS'de sıra geldi Olimpiyat stadına

Özellikle İstanbul’da yaşayan Trabzonsporlular için gözler şimdiden ligin 16. haftasına çevrildi...

Gelecek haftaki Bucaspor randevusundan çok bir sonraki sınavı, yani Belediyespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki mücadeleyi düşünen Bordo-Mavililer, yeni bir tribün rekoru kırmakta da kararlı. Daha önce yıllarda Gençlerbirliği ile Türkiye Kupası’nda oynanan maçta stadın önemli bir kısmında hakim olan Trabzonlular, bu geleneği ilerleyen dönemlerde de sürdürdü. Son olarak geçen sezonki Manisaspor ve bu sezonki Bursa (Süper Kupa) maçlarında da 30 bin ve üzeri rakamlara ulaşan Karadeniz ekibinin sevenleri, çıtayı daha da yükseltti. Hedefi ‘tam kapasite’ olarak belirleyen Trabzonsporlular, forumlar ve taraftar dernekleri aracılığıyla şimdiden düğmeye bastı.

İstanbul’daki Belediye maçı 2010 yılında İstanbulluların Trabzonspor’u göreceği son karşılaşma.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor