"TS'de oynamak bir onur''

Beşiktaş'a 2-1 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden Trabzonspor'un yeni futbolcularından Pawel Brozek, Trabzonspor'a transfer olduktan sonra 3 hafta çok ağır bir çalışma döneminin ardından bu maçta oynadığı için sevindiğini söyledi.Sonucun pek bek

"TS'de oynamak bir onur''

Beşiktaş'a 2-1 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden Trabzonspor'un yeni futbolcularından Pawel Brozek, Trabzonspor'a transfer olduktan sonra 3 hafta çok ağır bir çalışma döneminin ardından bu maçta oynadığı için sevindiğini söyledi.

Sonucun pek beklediği gibi olmadığını söyleyen Polonyalı futbolcu, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, ''Ama yine de bu maçta oynadığım için mutluyum. Polonya'da kupa maçlarında o kadar duygusal yaklaşım yok. Hem taraftarlar, hem de buradaki hocalar gerçekten kupa maçlarına çok duyguyla yaklaşıyorlar'' dedi.

Pawel Brozek, antrenmanlarda çok çalıştıklarını ve önlerindeki her maçta daha iyi oynamayı umduğunu sözlerine ekledi.

Piotr Brozek ise maçta yenildikleri için çok üzüldüğünü kaydederek, ''Ama umarım her geçen maç daha iyi oynayacağız. Aynı zamanda Trabzonspor'da oynadığım için mutluyum. Trabzonspor'da oynamak büyük bir gurur benim için'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor