TS'de hafta sonu maç programı

Trabzonspor A takımı 7 Kasım Pazar 19.00'da Galatasaray'la oynayacağı müsabakanın yanı sıra basketbol, hentbol ve 1461 Trabzon takımları da galibiyet mücadelesi verecekler.Buna göre hentbol takımı da ligin 6. haftasında yarın (Cumartesi) Çankaya Belediyes

TS'de hafta sonu maç programı

Trabzonspor A takımı 7 Kasım Pazar 19.00'da Galatasaray'la oynayacağı müsabakanın yanı sıra basketbol, hentbol ve 1461 Trabzon takımları da galibiyet mücadelesi verecekler.

Buna göre hentbol takımı da ligin 6. haftasında yarın (Cumartesi) Çankaya Belediyesi’ni konuk edecek. Trabzon Çok Amaçlı Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 13.00'de başlayacak.

1461 Trabzon ise ligin 11. haftasında yarın (Cumartesi) Elazığspor’la karşılaşacak. Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 13.30'da başlayacak.

Basketbol takımı da ligin 4. haftasında 7 Kasım Pazar günü Galatasaray’ı konuk edecek. 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 13.00'de başlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor