TS'de Fatih Tekke'ye kapılar kapalı

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, adı her transfer döneminde Bordo Mavili kulüple anılan Fatih Tekke hakkında kesin ve net bir açıklama yaptı.İhsan Alioğlu, Best FM’de yayınlanan “Özkan Öztürk ile Futbol Vadisi” programına katılarak, Süper

TS'de Fatih Tekke'ye kapılar kapalı

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, adı her transfer döneminde Bordo Mavili kulüple anılan Fatih Tekke hakkında kesin ve net bir açıklama yaptı.

İhsan Alioğlu, Best FM’de yayınlanan “Özkan Öztürk ile Futbol Vadisi” programına katılarak, Süper Lig'de bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacakları maçta taraftar rekoru kırmayı hedeflediklerini, Fatih Tekke'ye ise kapılarının kapalı olduğunu belirtti.

HEDEF 70 BİN TARAFTAR

Trabzonspor’un 3 yıl önce kurulan takımın verimini bu sezon aldığını belirten İhsan Alioğlu, oynadıkları her maçı ayrı ayrı düşünerek hedefe doğru ilerlediklerini, deneyimli bir hocaya sahip olduklarını ve hocanın futbolculara nasıl yaklaşacağını çok iyi bildiğini söyledi. Antrenmanlarda coşkulu ve istekli geçtiğini söyleyen Alioğlu, “Umut ediyoruz bu isteklilik hafta sonu İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağımız maça da yansır. Olimpiyat stadı’nda oynayacağımız bu maçta taraftarlarımızın rekor kırmasını bekliyoruz. Stadın kapasitesi 70 bin kişi. Stadı doldurmak istiyoruz. İstanbul’da yaşayan çok sayıda vatandaşımız var. Sadece Trabzonlular değil, Trabzonspor’a gönül verenler de bu maça katılırsa rekor kırabiliriz.” dedi.

FATİH TEKKE'YE KAPILAR KAPALI

 

Fatih Tekke meselesinin defalarca konuşulduğunu hatırlatan Alioğlu,  Trebzonspor Yönetiminin Fatih Tekke Beşiktaş’a transfer olmadan öncede bir karar aldığını ve bu kararın hala devam ettiğini belirterek, “Mevcut yönetimin Fatih Tekke’yi transfer etmek gibi bir planı yok. Kongre sonrasında kurulacak olan yeni yönetim 15 kişiden oluşacak. Tabi ki bu yeni yönetimin farklı düşünceleri ya da fikir ayrılıkları olabilir. Yeni yönetimin neler yapacağını bekleyip göreceğiz. Fakat Fatih Tekke gündemimizde olan bir futbolcu değil”diyerek Trabzonspor kapılarının Fatih Tekke’ye kapalı olduğunu net bir şekilde ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler