''TS'de bizim şampiyonumuz''

Yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Yönetime, hocamıza, çalışan ekibimize, aşçısından çaycısına hepsine çok teşekkür ediyoruz. Zor şartlarda bu yere geldik. İnanın şampiyon olduktan sonra hala 'şampiyon olduk mu?' diye sorduk. Biz inandık ama şa

''TS'de bizim şampiyonumuz''

Yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Yönetime, hocamıza, çalışan ekibimize, aşçısından çaycısına hepsine çok teşekkür ediyoruz. Zor şartlarda bu yere geldik. İnanın şampiyon olduktan sonra hala 'şampiyon olduk mu?' diye sorduk. Biz inandık ama şampiyon olmamızı istemeyenler vardı. Trabzonsporlu futbolculardan hocasına hepsine çok teşekkür ediyoruz. Onlar da bizim şiampiyonumuz, hepsine çok teşekkür ediyoruz, şampiyonuz mutluyuz.


Hocamız, şampiyon takımın hocası oldu, Türkiye'ye damgasını vurdu. Çok iyi takım olduğumuzu biliyorduk. Maçtan önce ilk defa konuşma yaptım. 'Şampiyon olmasak da hepinize çok teşekkür ediyorum. Şampiyon olamasak da biz şampiyonuz' dedim. Hepsini çok seviyorum. İnanılmaz dostluk içindeydik şampiyonluk böyle geliyor demek ki. Emeğimizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor