TS'de birleştirme operasyonu

Trabzonspor Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII No:54 sayılı, özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin tebliğinde belirtilen esaslar çerçevesinde bir açıklama yaptı.Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu g

TS'de birleştirme operasyonu

Trabzonspor Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII No:54 sayılı, özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin tebliğinde belirtilen esaslar çerçevesinde bir açıklama yaptı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Bağlı ortaklıklarımızdan Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş.’nin (TS Sportif) şirketimizden olan alacaklarının kısmen veya tamamen ödenmesi maksadıyla profesyonel futbol takımımızın altyapılarıyla birlikte tespit edilecek değer üzerinden TS Sportif’e satılmasına karar verilmiştir. Bu satış işleminden sonra Trabzonspor futbol faaliyetleri TS Sportif bünyesinde yapılandırılacak ve/veya Trabzonspor Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. ile TS Sportif’in birleştirilerek, TS Sportif’in ana sözleşmesinin ilgili maddeler bu yapılandırma çerçevesinde tadil edilecektir. Yönetim kurulumuz bu işlemler öncesinde, TS Sportif’deki halka açık hisselerin satın alınması için, Sermaye Piyasası Mevzuatı uyarınca hesaplanacak olan asgari fiyattan gönüllü çağrı yapılmasını, bu çağrı işlemi için gerekli olan finansmanın temini için finans kuruluşlarıyla görüşmelerin başlatılmasını ve bu çağrıya aracılık edecek olan aracı kurumun tespit edilmesini oybirliğiyle karar altına almıştır. Açıklamalarımızın Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi, yapılan bu bilgilendirmeden sorumlu olduğumuzu beyan ederiz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor