TS'de Ahmet Cebe gündemde

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Türkiye liglerinde kendisini gösteren genç futbolcularla ilgili görüşmeler yaptıklarını da vurgulayarak, "Denizlispor'dan Ahmet Cebe de bu isimlerden bir. Onun gibi bir çok futbolcu var. Düşündüğümüz oyuncula

TS'de Ahmet Cebe gündemde

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Türkiye liglerinde kendisini gösteren genç futbolcularla ilgili görüşmeler yaptıklarını da vurgulayarak, "Denizlispor'dan Ahmet Cebe de bu isimlerden bir. Onun gibi bir çok futbolcu var. Düşündüğümüz oyunculardan biri ve bu konuda önümüzdeki günlerde bir görüşme yapabiliriz" dedi. Hacısalihoğlu, Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren Vederson'la ise henüz görüşmediklerini ancak futbolcunun transfer gündemlerinde yer aldığını söyledi.

TJİKUZU SORUN OLDU

Bordo - mavili takımın geçtiğimiz sezon başında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan aldığı ve devre arasında kiralık olarak Diyarbakırspor'a verdiği Tjikuzu, sorun oldu. Yabancı kontenjanını boşaltmak için bu futbolcuyu göndermeyi düşünün Trabzonspor, gelecek teklifleri beklemeye başladı. Şenol Güneş'in de Tjikuzu'yu kadrosunda düşünmediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor