TS'de 13 günlük kamp başlıyor

Ligin ilk yarısını en yakın rakibi Bursaspor'un 5 puan önünde tamamlayan Trabzonspor, ikinci yarı hazırlıkları için bugün Antalya'da bir araya gelecek. Belek'te gerçekleştirilecek olan kampa ülkesine kaçan Teofilo Gutierrez dışında tüm oyuncuların katılac

TS'de 13 günlük kamp başlıyor

Ligin ilk yarısını en yakın rakibi Bursaspor'un 5 puan önünde tamamlayan Trabzonspor, ikinci yarı hazırlıkları için bugün Antalya'da bir araya gelecek.

Belek'te gerçekleştirilecek olan kampa ülkesine kaçan Teofilo Gutierrez dışında tüm oyuncuların katılacağı öğrenildi.

İzinsiz olarak Trabzon'dan ayrılan Jaja'nın da kampta yer alacağı ve Brezilyalı oyuncuya verilecek cezanın burada belli olacağı açıklandı.

11 Ocak'ta sona erecek olan 13 günlük kamp süresince Trabzonspor, iki hazırlık maçı oynayacak. Bordo mavili takım ikinci yarı hazırlıklarını tamamladıktan sonra Ziraat Türkiye Kupası maçı için direkt Konya'ya geçecek. 11 Ocak Salı günü saat 14.00'te Konya Torku Şekerspor ile karşılaşacak olan Karadeniz ekibi, maçtan hemen sonra Trabzon'a geçecek. Süper Lig'in lideri 16 Ocak Pazar günü yinekupada Manisaspor'u konuk edecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor