TS zirve yarışında geriye düştü

Turkcell Süper Lig'de dün Kayserispor'a 90. dakikada yediği golle 1-0 yenilen Trabzonspor, zirve yarışında iyice geriye düştü. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan ve art arda 3 maçını kazanan bordo-mavililer, daha sonra 7 maçın 5'in de puan kayb

TS zirve yarışında geriye düştü

Turkcell Süper Lig'de dün Kayserispor'a 90. dakikada yediği golle 1-0 yenilen Trabzonspor, zirve yarışında iyice geriye düştü.

Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan ve art arda 3 maçını kazanan bordo-mavililer, daha sonra 7 maçın 5'in de puan kaybederek, zirve yarışında önemli puan kayıpları yaşadı.

Trabzonspor, 7 maçta aldığı 4 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 2 galibiyet ile 11 puan kaybederek şampiyonluk yarışının uzağında kaldı.

Bordo-mavililer, son 7 haftada sırasıyla Bursaspor ile 1-1, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 0-0, Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup etti. Daha sonra Gaziantepspor ile 1-1 berebere kalan Karadeniz ekibi, Galatasaray'ı 1-0 yenerken Kayserispor'a ise aynı sonuçla mağlup oldu.

CEZA KARARLARINI GÜNEŞ VERECEK-

Trabzonspor'da, son dönemlerde maçlardaki disiplinsiz davranışlar konusunda kararı teknik direktör Şenol Güneş'in vereceği bildirildi.

Antalyaspor maçında rakibine yaptığı davranış sonrası kırmızı kart gören Engin ile dünkü Kayserispor maçında Giray ve Ömer Aysan'ın birbirlerine yaptığı hareketler konusunda ceza alıp almayacaklarına teknik direktör Güneş'in karar vereceği belirtildi.

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, bu konunun teknik direktör Güneş'in yetkisinde olan bir konu olduğunu ve yönetim kurulu olarak bu konuda bir kararlarının olmayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler