TS yönetimi toplantıda ne konuştu

Trabzonspor Yönetim Kurulu dün oynanan Fenerbahçe karşılaşması öncesinde bir toplantı yaptı.Başkan Sadri Şener’in başkanlığımda yapılan toplantıda, yönetim kurulu içerisinde olan bazı kırgınlıkların düzeltilmesi doğrultusunda nelerin yapılabileceği konuşu

TS yönetimi toplantıda ne konuştu

Trabzonspor Yönetim Kurulu dün oynanan Fenerbahçe karşılaşması öncesinde bir toplantı yaptı.

Başkan Sadri Şener’in başkanlığımda yapılan toplantıda, yönetim kurulu içerisinde olan bazı kırgınlıkların düzeltilmesi doğrultusunda nelerin yapılabileceği konuşuldu.

Son günlerde Trabzonspor yönetiminde “Tek Adamlık” ile eleştirilen Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nun bir çok kararı tek başına aldığı bu yüzden yönetim kurulu üyeleri içinde rahatsız olan bazı yöneticilerin olduğu ifade ediliyordu.

Şener “Alınan tüm kararlardan haberim ve onayım var”

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre Toplantının açılışında bir konuşma yapan Sadri Şener Trabzonspor’un bir aile olduğunu, bu ailenin içerisinde de yaşanabilecek bazı sorunlar olabileceğini, bu sorunların da yine aile içerisinde konuşulup, tartışılıp halledilebileceğini, Kulübün aldığı tüm kararlardan haberi ve onayı olduğunu söylediği öğrenildi.

“Bir çok karardan haberimiz yok”

Trabzonspor yönetim kurulu içerisinde bazı üyelerin, kulüp ile ilgili bir çok çalışmada imza attıklarını, kendilerine bildirilen sorumlulukları yerine getirmek için uğraştıklarını fakat buna karşılık bir çok konudan haberleri olmamalarının kendilerini üzdüğünü ifade ettikleri  öğrenildi.

Hacısalihoğlu “Kırgınlıklar düzelir”

Olgun ve Trabzonspor yönetim kuruluna yakışır bir şekilde geçen toplantıda bir değerlendirme yapan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nun  “Bu Listeyi beraber yaptık. Hiçbir yönetim kurulu arkadaşımızdan şikayet edecek halimiz yok. Bir takım kırgınlıklar var. Bunlar olabilir ve düzelir. Bilmeden üzdüğümüz, kırdığımız arkadaşlarımız varsa özür dileriz” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Şener Son Noktayı Koydu

 Kapanış konuşmasını yapan Sadri Şener’in fındık kabuğunu doldurmayan konuların fazla uzatılmaması gerektiğini ve Trabzonsporlu yöneticilerin yapacak çok daha önemli işlerinin olduğunu söylediği iddia edildi.

Rota Transfere Döndü

Ayrıca İstanbul’da yapılan Yönetim Kurulu toplantısında  Transfer çalışmaları ile ilgili olarak değerlendirmeler yapıldığı ve transfer listesinde bulunan futbolcuların Transferlerinin gerçekleştirilmek için çalışmalar yapıldığı da öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor