TS yeni yıldızına sağlık kontrolü

 Medical Park Trabzonspor’un yeni ABD’lisi Michael Wright bu sabah, Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Tüm tetkiklerden başarıyla geçen ve “turp” gibi çıkan 2.04’lük oyuncu, Türkiye’yi unutamadığını ve bu yüzden ülkemize ge

TS yeni yıldızına sağlık kontrolü

 Medical Park Trabzonspor’un yeni ABD’lisi Michael Wright bu sabah, Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Tüm tetkiklerden başarıyla geçen ve “turp” gibi çıkan 2.04’lük oyuncu, Türkiye’yi unutamadığını ve bu yüzden ülkemize geri döndüğünü söyledi.

Beşiktaş Cola Turka ve Türk Telekom’da oynadığı yılları hatırlatan 30 yaşındaki basketbolcu, “Beko Basketbol Ligi tanıdığım ve oynamaktan zevk aldığım bir ligdi. Yeniden geri döndüğüm için mutluyum. Trabzonspor gibi her kentte taraftarı olan bir kulübün formasını giyecek olmak da ayrıca bir keyif olacak. Ligin yenisiyiz ama başarılı olacağımıza inanıyorum. Çünkü ben başarıyı severim” ifadesini kullandı.

İMZA TÖRENİ YARIN

30 yaşındaki basketbolcu için yarın (Cuma) 09.30’da Ataköy Sheraton Otel’de bir imza töreni gerçekleştirilecek...

Medical Park Trabzonspor Genel Direktörü Doğan Hakyemez, Wright’ın kendisini kanıtlamış bir oyuncu olduğunu vurgularken, “Neler yapabileceğini biliyoruz. O yüzden de artık daha iddialı konuşmaya başlayabiliriz” dedi.

KAFKAS: LİGİN YENİSİYİZ AMA ACEMİSİ OLMAYACAĞIZ

Trabzonspor Basketbol Kulübü Yöneticisi Zeyyat Kafkas da Beko Basketbol Ligi’nin yenisi olacaklarını ama acemisi olmayacaklarını söylerken, “Başta, basketbol kulübü başkanımız Saner Ayar olmak üzere, ligde kendini ispat edecek bir kadro oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde konuştu...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor