TS U18 takımı çeyrek finalde

Sahaya; Mücahit, Hüseyin Kayıkçı, Rasimcan, Mert, Doğancan (Dk. 70 Mehmetcan), Semih (Dk. 45 Emre Küçük), Meriç, Burak, Hami, Habib ve Mustafa (Dk. 55 Hüseyin Göktaş) onbiriyle çıkan takımımızın gollerini 20. dakikada Habib, 31. dakikada Burak, 60. dakika

TS U18 takımı çeyrek finalde

Sahaya; Mücahit, Hüseyin Kayıkçı, Rasimcan, Mert, Doğancan (Dk. 70 Mehmetcan), Semih (Dk. 45 Emre Küçük), Meriç, Burak, Hami, Habib ve Mustafa (Dk. 55 Hüseyin Göktaş) onbiriyle çıkan takımımızın gollerini 20. dakikada Habib, 31. dakikada Burak, 60. dakikada Hami ve 89. dakikada Hüseyin Kayıkçı kaydetti.

 

Teknik Direktör Zafer Hızarcı, Galatasaray’a karşı birçok gol pozisyonuna girdiklerini belirterek, “Ancak bunlardan sadece dördünü değerlendirebildik. Oyuncularımın ortaya koyduğu mücadeleden dolayı hepsini kutluyorum” dedi

 

Antalya’da devam eden turnuvada Trabzonspor’un büyüklüğünü her açıdan ortaya koyduklarını belirten Hızarcı, “Federasyon yetkilileri hem oynadığımız oyun hem de sporcuların müsabaka ve dışında ortaya koydukları olumlu tutum ve davranışlarından dolayı özel olarak bizleri tebrik ettiler” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor