TS transferde harekete geçiyor

Trabzonspor yönetimi prensip anlaşmasına vardığı Vederson, Glowacki ve Nikica Jelavic'in transferini bu hafta içerisinde sonlandıracak. Başkan Sadri Şener, bu hafta içerisinde üç futbolcuya imza attırabileceklerini söyledi.Turkcell Süper Ligi'ne Fenerbahç

TS transferde harekete geçiyor

Trabzonspor yönetimi prensip anlaşmasına vardığı Vederson, Glowacki ve Nikica Jelavic'in transferini bu hafta içerisinde sonlandıracak. Başkan Sadri Şener, bu hafta içerisinde üç futbolcuya imza attırabileceklerini söyledi.

Turkcell Süper Ligi'ne Fenerbahçe beraberliği ile nokta koyan Trabzonspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. İlk olarak sarı - lacivertli kulüple sözleşmesi sona eren Gökçek Vederson ile prensip anlaşmasına varan bordo - mavililer, Polonya'nın Wisla Krakow takımında forma giyen 31 yaşındaki stoper Arkadiusz Glowacki'nin transferinde de sona yaklaştı.

Polonya milli takım formasını da giyen Glowacki'nin, Vederson'la birlikte bu hafta içerisinde Trabzon'a gelmesi bekleniyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in de iki futbolcunun alınması için yönetime rapor verdiği öğrenildi. Her iki futbolcuyu da bir kaç kez takip eden Güneş'in, yönetimden iki futbolcu daha alınmasını talep edebileceği belirtildi.

JELAVİC TRANSFERİNDE DE SONA DOĞRU

Öte yandan bordo - mavililer Rapid Wien'in 25 yaşındaki forvet oyuncusu Nikica Jelavic'i de takibe aldı. Bu futbolcu için de temaslara başlayan ve transferinde önemli aşama kaydeden Trabzonspor, Hırvatistan Milli takım formasını da giyen oyuncu için önemli bir miktarı vermeyi gözden çıkardı.

Rapid Wien formasıyla 2008'den bu yana 67 maçta 25 kez fileleri havalandıran Jelavic'in de daha önce bir çok kez izlendiği öğrenildi. Başkan Sadri Şener, bu hafta içerisinde üç imza attırabileceklerini belirterek, "Şu anda gündemimizde olan üç futbolcuyla prensipte anlaştık. Bunların isimleri zaten basında her gün yazılıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor