TS transferde dikkatli davranıyor

. Mevcut yönetim tarafından tarihinin en büyük transfer harçamasını 2008-2009 sezonun da yapan Bordo-mavililer bu kez transferde temkinli hareket ediyor.2010 Dünya Kupasının başlamasına kısa bir süre kala gündem transfer olurken, yeni sezon öncesi kulüple

TS transferde dikkatli davranıyor

. Mevcut yönetim tarafından tarihinin en büyük transfer harçamasını 2008-2009 sezonun da yapan Bordo-mavililer bu kez transferde temkinli hareket ediyor.

2010 Dünya Kupasının başlamasına kısa bir süre kala gündem transfer olurken, yeni sezon öncesi kulüpler, takımlarını güçlendirmek için teknik adam, futbolcu arayışlarına girerken transfer piyasası geçmiş yıllara oranla sönük geçiyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş ile yeni bir dönemi başlatan Trabzonspor, geçtiğimiz yıllarda izlediği transfer politikasının aksine değişik bir yol haritası ile kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Kulübünde ekonomisini düşünerek transferde yüksek bedeller ödenmesine karşı çıkan teknik direktör Şenol Güneş, kulübün transfer politikasını belirleyen isimlerin başında geliyor. Kadroya katmak istediği oyuncuları fırsat buldukça yakında izlemeye önem veren Şenol Güneş, en son Avusturya'da oyuncu izlerken göründü. Transferde sıkı ve titiz hareket eden bordo-mavililerin teknik patronu gelecek sezonki yarışa güçlü bir kadro ile girmeyi hedefliyor. Bir taraftanda kulübün içinde bulunduğui ekonomik durumu düşenen deneyimli teknik adam, önceki yıllarda yaşanan transfer hatalarına düşülmemesi için iç dengeleri sarsmamaya özen gösteriyor.
 

Mevcut yönetim tarafından 2008-2009 sezonunda kadrosunda yapısal değişikliğe giden tek takım olarak Trabzonspor dikkat çekerken, ilerleyen sezonlarda ise temkinli hareket etmeye özen gösterdi. Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor, söz konusu sezonu 3.sırada, 2009-2010 sezonunu ise 5.sırada bitirdi. Güneş geldiği ara dönemde ise Türkiye Kupasına ulaştı.

Son 5 yılda transferde oyuncuların bonservis bedellerine 41 Milyon 375 Bin Euro para harçayan bordo-mavili kulüpde istenilen saha sonuçlarının gelmemesi üzerine sıkıntılı bir süreç yaşanırken, yeniden yapılanmaya gidildiği 2008-2009 sezonunda transfere rekor ücretler ödendi. 20 Milyon 470 Bin Euro kadrosuna kattığı oyuncuların bonservis bedelleri için ödeyen bordo-mavililer tecrube kazandığı transferde yeni sezon öncesi temkinli hareket ediyor.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler