TS transferde bombayı patlattı

2.07 m boyunda ve 1979 doğumlu olan Sırp basketbolcu geçen sezon Rusya’nın Lokomotiv Kurban takımında oynamış ve Rusya Ligi’nde 15:00 dakika, 6.8 sayı, 2 ribaund, 0.2 asist ortalamaları tutturmuştu.Genel Direktör Doğan Hakyemez Vladislav Dragojlovic trans

TS transferde bombayı patlattı

2.07 m boyunda ve 1979 doğumlu olan Sırp basketbolcu geçen sezon Rusya’nın Lokomotiv Kurban takımında oynamış ve Rusya Ligi’nde 15:00 dakika, 6.8 sayı, 2 ribaund, 0.2 asist ortalamaları tutturmuştu.

Genel Direktör Doğan Hakyemez Vladislav Dragojlovic transferinin kulübün kasasından tek kuruş çıkmadan yapıldığını vurguladı.

Hakyemez'in açıklamaları şöyle:

'Ben menajerlik hayatımda hiçbir zaman Türk oyuncuları mağdur etmedim, onları mağdur ederek de transferler yapmadım. Öncelikle bunu belirtmek isterim. Şu anda takımda yerli oyuncular ne zaman para alıyorsa, yabancı oyuncular da o zaman alıyorlar. Herhangi bir ayırım yok. Dragojlovic transferini Mutlu Demir'in takımdan ayrılmasından arta kalan para ile yaptık. Mutlu ile aynı paraya oynayacaklar ve bizim cebimizden çıkan ekstra bir ücret olmayacak. Bir tek 5. yabancı oyuncu hakkımızı kullandığımız için sezon sonunda federasyona 125 bin dolarlık bir ödeme yapmamız gerekecek, o da federasyondan elde edilecek kulüp gelirimizden kesilecek. Ayrıca Vladislav Dragojlovic en az Rasic kadar önemli bir oyuncu. Takımımıza önemli katkılar yapacağını düşünüyoruz”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor