TS TIR'ı 7 kupa ile Şanlıurfa'da

5 Mayıs'ta Şanlıurfa'da Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final maçı için Trabzonspor TIR'ı Şanlıurfa'ya geldi.Şanlıurfa Belediyesi önünde sergisini açan Trabzonspor, 4 adet Türkiye Kupası ve 3 adet Federasyon Kupası

TS TIR'ı 7 kupa ile Şanlıurfa'da

5 Mayıs'ta Şanlıurfa'da Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final maçı için Trabzonspor TIR'ı Şanlıurfa'ya geldi.

Şanlıurfa Belediyesi önünde sergisini açan Trabzonspor, 4 adet Türkiye Kupası ve 3 adet Federasyon Kupasını Şanlıurfalılara sergiledi. Müzik eşliğinde tanıtım malzemeleri satılan TIR'a, Şanlıurfalı vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor.

TIR Sorumlusu Serhat Bakkal, Şanlıurfa vatandaşların sergiye oldukça yoğun ilgi gösterdiklerini belirterek, "Şanlıurfa'ya 7 Kupa ile geldik, 8 Kupa ile geri döneceğiz. Şuan Şanlıurfalı vatandaşlar TIR'a yoğun ilgi gösteriyor. Burada takımımızın formalarını, şapkalarını ve atkı gibi malzemelerinde satışını yapıyoruz" dedi.

Şanlıurfalı vatandaşlar ise Trabzonspor'un Şanlıurfa'ya açtığı sergiden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, "Ziraat Türkiye Kupası final maçının Şanlıurfa'da oynanması gurur verici. Şanlıurfalılar bu maça yoğun ilgi gösterecektir. Maçı iyi oynayan kazansın istiyoruz" diye konuştular.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor