TS taraftarının gözü GS maçında

 Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, zorlu Galatasaray maçında Bordo-mavili taraftarlar çok iş düştüğünü söyledi. Trabzonspor Taraftar Dernegi üyeleri bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bir araya gelerek zorlu Galatasaray maçı önces

TS taraftarının gözü GS maçında

 

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, zorlu Galatasaray maçında Bordo-mavili taraftarlar çok iş düştüğünü söyledi.

Trabzonspor Taraftar Dernegi üyeleri bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bir araya gelerek zorlu Galatasaray maçı öncesinde birlik çağrısında bulundu.

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, Galatasaray maçının Trabzonsporlular için çok önemli olduğunu belirterek, "Müsabakada taraftarlara yani bizlere çok iş düşmektedir. Gol erken yenilebilir ya da geç atılabilir, futbolcu kardeşlerimiz hatalar yapabilir, şartlar ne olursa olsun 90 dakika boyunca takımıza destek vermeliyiz. Sporcularımızın moralini bozmadan desteğimizi sürdürmeliyiz" dedi.

Bekir Kodalak taraftar olarak Galatasaray maçında üzerlerinde düşeni yapacaklarını söyleyerek, "Evimizde oynayacağımız bu önemli maçta taraftarlarımız atkısını, forması, neyi varsa getirsin. Bu önemli zamanda takımımızın yanında olup hep birlikte susmadan tezahürat yaparak Avni Aker'i eski cehennemine döndürmeliyiz. Bu maçı kaybetsek bile haftaya Bursaspor'la deplasman da oynayacağımız maçta bizim için çok önemli ve dönüm noktalarından biri. Takımızın gidişi çok iyi. Şampiyonluk için takımıza sahip çıkmalı, desteğimizi hissettirmeliyiz. İçerde dışarıda takımızın yanında olmalıyız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor