TS taraftarından anlamlı hareket

Trabzonspor taraftar oluşumlarından Vira, düzenlediği organizasyonla Iğdır’da minik kız basketbolculara malzeme desteğinde bulundu. Vira grubunun, Iğdır’da malzeme ihtiyacı olan minik sporcuların hem ihtiyaçlarını karşılamak, hem de onlara Trabzonspor sev

TS taraftarından anlamlı hareket

Trabzonspor taraftar oluşumlarından Vira, düzenlediği organizasyonla Iğdır’da minik kız basketbolculara malzeme desteğinde bulundu.

 

Vira grubunun, Iğdır’da malzeme ihtiyacı olan minik sporcuların hem ihtiyaçlarını karşılamak, hem de onlara Trabzonspor sevgisini aşılamak amacıyla düzenlediği organizasyonda TS Club’dan aldıkları, eşofman takımı, forma takımı, atkı-bere-eldiven takımı, ayakkabı ve Trabzonspor aksesuarlarından oluşan malzemeler Iğdır’a gönderildi.

 

Trabzonlu ve Trabzonsporlu Iğdır İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, verdiği yemekte minik sporculara Trabzon’dan gelen hediyelerini dağıtırken, Vira grubuna da ulaşarak bu anlamlı, örnek organizasyonları için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor