TS taraftarına 'sahte' uyarısı!

Trabzonspor'un Sitesinde yayımlanan duyuruya göre Trabzonspor taraftarlarının sahte ürünler konusunda duyarlı olması istenirken, TS Club TIR’ı yarın (Cuma) gün boyunca Yavuz Selim Sahası önünde hizmet verecek.Buna göre Trabzonspor kulübünün Koyu Bordo – A

TS taraftarına 'sahte' uyarısı!

Trabzonspor'un Sitesinde yayımlanan duyuruya göre Trabzonspor taraftarlarının sahte ürünler konusunda duyarlı olması istenirken, TS Club TIR’ı yarın (Cuma) gün boyunca Yavuz Selim Sahası önünde hizmet verecek.

Buna göre Trabzonspor kulübünün Koyu Bordo – Açık Mavi renkleri ve zemin üzerine maviyle TS harflerinin kullanıldığı amblem, forma, çorap, atkı, şapka vb. türlerinin taklit edilerek özellikle stadyum çevresinde kurulan izinsiz sergilerde, şehir ve kasabalardaki mağazalarda, pazaryerlerinde satışa sunulmasının tespit edilmesi üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. Trabzonspor Kulübü, Bucaspor maçı öncesinde söz konusu eyleme kalkışmayı düşünenleri uyarırken, taraftarlardan da konuya duyarlılık göstermelerini ve taklit ürünlere rağbet etmemelerini bekliyor.

Trabzonspor Kulübünü ekonomik kayba uğratan bu uygulamaları bilen, gören ve şahit olan duyarlı taraftarların da konuyu görevlilere bildirmeleri ya da Trabzonspor kulübüne başvurmaları istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor